Vanessa född den 6 februari 2004 dotter till mamma Melizza.
En underbar snäll trygg Pudel Stor som vi saknar mycket. Hon vann många priser på utställningar med sitt fina temprament och utstrålning. Hon blev 13 år.

Hundhimlen


På den här sidan vill vi hedra våra härliga hundar som inte längre finns med oss i vår vardag. Många fina minnen har de gett oss och vi glömmer de aldrig.

Melizza

Melizza hette egentligen Annwick Chanzoneta och kom från Annwicks Kennel. Båda föräldrarna, Avatar Concord och Huffish Women var mycket välmeriterade.

Melizza var född den 6 oktober 1998.  Hon fick 3 valpkullar och den första föddes den 11 juni 2001. Denna kullen beståd av 7 valpar. Andra kullen med 6 st valpar föddes den 6 februari 2004.  En av de 6 valparna fick stanna kvar hos oss. Tredje kullen föddes den 28 februari 2005.

I september 2007 var Melizza på seniorkontroll som visade att hon var en frisk och pigg pudeldam.

Melizza blev 14 år.


Greven

Det här är  Greve Rufus, född den 9 juni 2000. Han var född på Svartågårdens kennel i Tranås och var därmed av mycket god härstamning. Han tillhörde inte kennelns hundar men var en mycket kär medlem i familjen.

Greven levde ett skönt liv hos oss med spårning i skogen, lekte med pudeltjejerna och jobbade i trädgården med husse. Han lärde sig tillsammans med matte klickerträning och fick emellanåt ett lydnadspass.

Greven blev 11 år.

Sabina och Baron

Våra första  hundar på Svällebäcken, mellanpudeln Sabina blev 13 år och Schäfern Baron som blev 8 år. Underbara hundar som levde ett bra liv.